9 redenen om voor Amplifon te kiezen

Gepubliceerd door Amplifon Hoorcentra op 29-jan-2020 9:00:00

Waarom-kiezen-voor-Amplifon

Negen redenen, om precies te zijn. Wij sommen ze graag voor u op.

#1 Comfort

De aankoop van een hoorapparaat is een belangrijke stap – en één die niet altijd even eenvoudig of vanzelfsprekend is om te zetten. Daarom maken wij bij Amplifon het u graag zo comfortabel mogelijk via een complete dienstverlening. Wij begeleiden u bij elke stap van het traject: zowel bij de identificatie van de problematiek als bij praktische zaken zoals administratie en financiën.

#2 Gratis? Ja. Professionele expertise? Ook!

Het is niet omdat ons advies gratis is, dat het niet kwalitatief is. Integendeel: onze audiologen zijn een voor een gediplomeerd én scholen zich voortdurend bij. Met andere woorden: deze hoorspecialisten weten wat ze doen en kunnen u gegarandeerd helpen. Het feit dat onze gehoortest gratis is, is dus enkel om het aanvragen van een afspraak zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Hoorapparaten gratis testen#3 Uitproberen is vrijblijvend

U weet pas of u meerwaarde haalt uit hoortoestellen als u ze even kan uitproberen: u heeft immers wat tijd nodig om aan dit nieuwe geluid te wennen en de kans bestaat dat u niet meteen het juiste hoorapparaat vastheeft. Daarom kan u het gekozen hoorapparaat uitproberen gedurende minstens twee weken. Volledig vrijblijvend. Voldoet de oplossing niet? Geen probleem: dan zoeken we verder. En uiteraard krijgt u van ons voldoende gratis batterijen om deze hoortoestellen grondig te testen.

#4 Uw gehoor ligt ons nauw aan het hart

Boven alles, streven wij altijd naar een persoonlijke aanpak. Iedereen is immers uniek, waardoor ook elk hoorprobleem anders is. Daarom benaderen we uw probleem in eerste plaats vanuit een persoonlijk standpunt. We praten over uw levensstijl en uw verwachtingen. Dat combineren we met de resultaten van onze hooranalyse een oplossing te vinden die naadloos aansluit op wat u nodig heeft.

#5 Discrete en innoverende toestellen van A-merken

Amplifon biedt enkel discrete toestellen van originele A-merken aan. Dit is niet enkel kwalitatief gezien goed nieuws, maar ook op andere gebieden. Want, omdat u niet afhankelijk bent van een specifiek huismerk, kan u overal terecht voor onderhoud, service of herstelling. Of u nu in België of in het buitenland bent.

#6 Ook financieel staan we u bij

Omdat de prijs van een hoortoestel afhangt van verschillende factoren, is het moeilijk om u exact te kunnen vertellen wat een hoorapparaat juist kost. Toch communiceren we altijd zo transparant mogelijk over de verschillende mogelijkheden en prijzen van onze hoorapparaten, zodat u alle pistes kan overwegen.

#7 Amplifon is ook in het buitenland actief

Heeft u een probleem met uw hoorapparaat in het buitenland, maar wil u dit toch graag laten oplossen door een Amplifon-audioloog? Geen probleem. Amplifon is immers de grootste hoorspecialist ter wereld, wat betekent dat ze maar liefst 3200 hoorcentra en 2200 verkooppunten over de hele wereld hebben. 

Onzichtbare hoorapparaten testen bij Amplifon#8 Kosteloos afstellen

Ook het afstellen van een hoorapparaat verschilt van persoon tot persoon. Het kan zijn dat dit weinig tijd in beslag neemt, maar er kunnen evengoed meer aanpassingen nodig zijn. Hoe dan ook stellen we uw toestel met veel plezier af tot het plaatje klopt. En dit doen we zonder extra kosten in rekening te brengen.

#9 Vijf jaar garantie én volledige service

Eerst en vooral geven wij een garantie van maar liefst vijf jaar op fabricagefouten: wij zijn immers zeker van de kwalitatieve merken die we u aanbieden.

Bovendien bieden wij u vijf jaar lang een halfjaarlijkse controle aan die in de prijs inbegrepen zit. We onderhouden uw hoorapparaten, vervangen onderdelen die slijtage vertonen én herstellen kleine defecten. En als er zich een groter probleem stelt, dan zorgen we voor een vervangtoestel wanneer uw eigen toestel gerepareerd wordt.

En vooral… Bij ons kan u een gratis hoortest laten afnemen!

Maak hiervoor dus zeker een afspraak bij een Amplifon hoorcentrum bij u in de buurt. Onze audiologen helpen u graag verder met persoonsgericht advies en een geschikte oplossing voor uw probleem. Tot snel!

New Call-to-action

Topics: gehoorbescherming, gehoorverlies, hoortest, hoorapparaten, informatief

Meest gelezen

Wat wil je vinden?