ReSound LiNX Quattro, het slimme hoortoestel

Gepubliceerd door Amplifon Hoorcentra op 3-jul-2019 9:00:00

ReSound LiNX²-amplifon-slim hoorapparaat

De ReSound LiNX Quattro is een modern hoortoestel dat door middel van vernieuwde technologie een unieke hoorervaring biedt. Aan de hand van een app op uw telefoon kan u dit hoorapparaat naar wens controleren, beheren en optimaliseren. We sommen graag even op wat de ReSound LiNX Quattro u nog meer te bieden heeft. 

Nieuw en verbeterd

De technologieën om gehoorproblemen tegen te gaan, evolueren snel. En de ReSound LiNX Quattro is de absolute topper in deze reeks. De ReSound LiNX was sowieso al een bijzonder moderne en discrete oplossing voor uw gehoorproblemen, maar is mettertijd vernieuwd en verbeterd op verschillende gebieden. Zo is niet alleen de technologie van dit hoortoestel geoptimaliseerd, maar is er ook een nieuw ergonomisch design.

Meer plezier voor minder moeiteResoundLinx3D-klein hoortoestel-slimme technologie

De technologie die aan de basis ligt van de ReSound LiNX Quattro helpt uw hersenen geluid te verwerken. Op deze manier hoort u beter, zonder extra moeite of inspanning te doen. Dit apparaat helpt u snel te bepalen uit welke richting geluid komt. Op deze manier vormt u effectiever (en veiliger) een accuraat beeld van uw omgeving. Bovendien zorgt dit hoorapparaat ervoor dat u ook op rumoerige locaties probleemloos een gesprek kan volgen. 

Grote hulp, klein apparaat

De ReSound LiNX Quattro is een buitengewoon hoortoestel. En het grootste voordeel eraan? Dat is misschien het feit dat het bijzonder discreet is, zonder in te boeten aan kwaliteit. Het gestroomlijnde design is beschikbaar in een heel gamma aan kleuren: zo beslist u zelf in welke mate u het hoortoestel verbergt. Het apparaatje is gevormd naar de contouren van uw oor zodat het er niet alleen goed uitziet, maar zodat het ook comfortabel aanvoelt. En boven alles lijkt dit apparaatje misschien delicaat, maar is het bijzonder duurzaam én waterdicht.

Via dit gehoortoestel bent u bovendien zeker van onevenaarbare geluids- en hoorkwaliteit, zonder dat u extra draden of accessoires moet inschakelen. En, als u beschikt over een iPhone, iPad of iPod Touch, dan kan u het apparaat volledig aanpassen aan uw persoonlijke noden. Zo kan u het programma selecteren dat op dat moment het beste bij de huidige situatie past: op restaurant, in het verkeer, buiten, … Kort gezegd: de ReSound LiNX Quattro zorgt er opnieuw voor dat u met al uw zintuigen verbonden bent. 

De app

De ReSound Smart app opent voor u een heel nieuwe wereld van personalisatie. Want via deze app optimaliseert, controleert en beheert u uw toestellen op elk moment van de dag  – rechtstreeks vanaf uw iPhone, iPad of iPod Touch. Zo beheert u een hele resem instellingen, zoals volume, zonder maar één keer uw oor aan te raken.

Bovendien kan je je geluidsvoorkeuren instellen per omgeving. Dus, wanneer je bijvoorbeeld je favoriete restaurant binnenwandelt, zal je gehoortoestel vragen of je de instellingen van de vorige keer wil gebruiken. Handig!

smartphone-app-ReSound LiNX²Omdat de hoortechnologie zo snel vooruit is gegaan, werden hoortoestellen steeds kleiner en kleiner. Ideaal voor discretie, maar jammer genoeg ook eenvoudiger te verliezen. Toch is dit met de ReSound Smart app geen probleem meer: hiermee kan u simpelweg uw toestelletjes lokaliseren. U hoeft dus niet meer bang te zijn om ze ergens te leggen en dan te vergeten waar ze zijn!

Dus: alle voordelen op een rijtje

Kom de ReSound LiNX Quattro eens testen in een Amplifoncenter in uw buurt en ontdek alle voordelen:

  • Superieure geluidskwaliteit en een onevenaarbare luisterervaring.
  • Stream geluid rechtstreeks vanaf uw iPhone, iPad en/of iPod Touch.
  • Beheer uw hoortoestel vanaf uw iPhone, iPad en/of iPod Touch.
  • Ultieme discretie en fantastisch gebruiksgemak.
Er is geen enkel ander hoortoestel dat zo sterk staat op elk gebied. Geïnteresseerd? Maak een afspraak in het dichtstbijzijnde Amplifon hoorcentrum en onze audiologen vertellen u er alles over. Tot snel!

New Call-to-action

 

 

Topics: hoortest, hoorapparaten, Resound linx, product

Meest gelezen

Wat wil je vinden?