Accessoires om uw dag comfortabel te laten verlopen

Gepubliceerd door Amplifon Hoorcentra op 14-okt-2019 9:00:00

_DSC2136

Iedereen wil zijn of haar dag graag volledig ontspannen en comfortabel doorbrengen. Zeker wanneer er gehoorverlies mee gemoeid is: de constante angst om iets te missen is geen aangenaam gevoel om mee te leven. En net daarom bestaan er handige, kleine accessoires die al een hele hoop van deze zorgen kunnen verlichten.

Bij het opstaan

Angstig omdat u uw wekker niet zult horen? Sta op zonder stress. Hiervoor hebben we maar liefst drie verschillende oplossingen – hoewel ze wel gestaafd zijn op dezelfde basis. 

alarmklok-visit-Bellmann

Zo kan u opteren voor de Wake ’n shake: een alarmklok die uitgerust is met klankversterking en een trilwekker. Het klein trilkussentje dat u onder uw kussen legt zorgt ervoor dat u zich niet overslaapt en tijdig wakker wordt. Ook de Bellman Alarm Clock Pro is een goede optie. Deze wekker met nachtverlichting biedt u de mogelijkheid om krachtige geluidssignalen, lichtflitsen en/of trillingen met elkaar te combineren voor een duidelijk signaal.

 • Groot scherm
 • Verschillende alarmopties (geluid, licht en trilling)
 • Tijdig ontwaken zonder stress

 

Op het werk

Als u problemen heeft met volgen op een seminarie, een werkvergadering of zakenlunch, kan dit gevolgen hebben voor uw zelfvertrouwen – en dit is iets dat we te allen tijde moeten vermijden.

Resound-MULTIMIC-MICRO

Daarom kan u bijvoorbeeld de Multi Microphone aanschaffen: dit lichte systeem bevordert het horen van spraak, in het bijzonder in lawaaierige omgevingen. Ook de Roger pen met aangepaste ontvanger helpen u hierbij. Deze apparaatjes vangen het geluid op en sturen het door naar de oren.

 • Versterk uw gehoorcapaciteit
 • Voel u opnieuw zelfzeker
 • Bevordert de productiviteit

 

Bij bezoek

Gehoorverlies deurbel missenNiets anders durven doen omdat u denkt de deurbel te missen? Zo begint een gezellig bezoekje immers met onnodige stress en zorgen. Kies daarom voor de Visit Doorbell van Bellman & Symfon: dit apparaat waarschuwt je wanneer de deurbel gaat, ook al ben je er ver van verwijderd. Deze waarschuwingen kunnen de vorm aannemen van lichtflitsen, geluiden en vibraties. Ook de Ring Flash 200 werkt met een lichtsignaal. Bovendien heeft dit apparaat verschillende melodieën zodat u meteen hoort of het bijvoorbeeld om de deurbel of de telefoon gaat.

 • Werkt met licht-, geluid- en trilsignalen
 • Mis geen enkel bezoek.
 • Opnieuw vrij bewegen in huis

 

Tijdens het kijken van TV

TV kijken een bron van zorgen en stress? Wat gek: het zou immers een moment van ontspanning moeten zijn. Toch is het lastig om rekening te moeten houden met allerlei factoren: zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de combinatie van eten en tv kijken geen optie meer is omdat de tv dan slecht hoorbaar is. Gelukkig bestaan er een aantal apparaatjes om deze ongemakken zoveel mogelijk te verlichten.

Sennheiser-set-840-tv corrigeert uw gehoorZo is er de Sennheiser 840 TV: een draadloos systeem dat uw gehoor niet alleen versterkt, maar ook corrigeert. De ontvangst werkt tot op 100 meter afstand – ook voor diegenen die nog geen hoortoestel dragen. De Unite TV2 en het ComPilot-systeem werken op een gelijkaardige manier. Als laatste hebben we de Compilot II: dit apparaatje verbindt uw hoortoestellen via Bluetooth met mobiele telefoons en/of muziekbronnen.

 • Vrij bewegen in huis
 • Geschikt voor mensen mét of zonder gehoorapparaten
 • Mogelijkheid om uw hoortoestel te koppelen
 • Duidelijk en helder geluid

 

Bij telefoongerinkel

Visit-telefoonzender

Heeft u problemen met het horen van telefoongerinkel? Dat is bijzonder vervelend: mensen kunnen immers gaan denken dat u nooit thuis bent, terwijl dit niet het geval is. Om dit tegen te gaan is er de Visit-telefoonzender: dit toestel detecteert telefoonsignalen en stuurt een signaal naar ontvangers.

 • Geluid- en lichtsignalen
 • Mis geen enkel belangrijke telefoonoproep
 • Ruime reikwijdte

 

Tijdens een telefoongesprek

Resound-unite-phoneclipDe telefoon niet opnemen uit schrik er niets van te verstaan? Ook dit is verleden tijd: de Phone Clip+ zorgt voor meer vrijheid, comfort en controle wanneer u telefoneert. Dit kleine apparaatje stuurt de audio van een telefoongesprek rechtstreeks naar uw hoorapparaten. Op deze manier kan u terug aangenaam gesprekken aangaan via de telefoon, zelfs op rumoerige plekken.
 • Verbinding met uw gehoorapparaten
 • Eenvoudig in gebruik
 • Voer telefoongesprekken buitenshuis en op drukke plaatsen

 

Bij het huilen van een (klein)kind

Baby-cry-transmitter voor kinderenAls uw kleinkinderen komen logeren, dan wilt u er zeker van zijn dat u altijd paraat staat – ook ’s nachts. Maar als u minder goed hoort, dan kan het weleens voorvallen dat u ’s nachts niet wakker wordt van het gehuil van uw kleinkind. En deze angst kan ervoor zorgen dat u onrustig slaapt. Overweeg daarom om de Baby Cry Transmitter in huis te nemen: dit apparaat waarschuwt u wanneer er een baby huilt of roept. Bovendien heeft dit toestel vier zenders, wat handig is als u bijvoorbeeld meerdere kleinkinderen op logé heeft. 

 • Slaap opnieuw zonder zorgen
 • Bevat 4 verschillende zenders
 • Werkt met licht-, geluid- en trilsignalen

 

Ontdek onze verschillende accessoires bij u in de buurt!

Wilt u graag meer weten over onze verschillende hooraccessoires die u kunnen helpen? Maak dan een afspraak bij een Amplifon hoorcentrum in uw buurt en ontvang professioneel advies op maat. Onze audiologen helpen u graag verder.

New Call-to-action

Topics: gehoorverlies, hoortest, product, hoortoestel

Meest gelezen

Wat wil je vinden?