5 voordelen van herlaadbare hoortoestellen

Gepubliceerd door Amplifon Hoorcentra op 15-jul-2019 9:00:00

herlaadbare hoortoestellen-voordelen-amplifon

Wie een hoorapparaat draagt, heeft het mogelijk al eens meegemaakt: U bent op uitstap met de familie of met vrienden en uw hoortoestel valt uit doordat de batterijen leeg zijn. Vervelend natuurlijk, want u hoort plots weer minder goed. U hebt misschien ook niet meteen een set reservebatterijen bij de hand, met alle gevolgen van dien. Gelukkig innoveren fabrikanten van hoorapparaten voortdurend en kan u nu ook kiezen voor herlaadbare hoortoestellen. We lijsten een aantal voordelen op!

1.     Ze zijn zuinig, handig en milieuvriendelijk

Herlaadbare batterijen zijn milieuvriendelijker dan wegwerpbatterijen. De naam zegt het namelijk zelf: u kunt de batterijen van het hoorapparaat heropladen en dus hergebruiken. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook handig voor wie al eens vergeet om tijdig nieuwe batterijen aan te schaffen. U kunt de batterijen op elk moment opladen, waardoor u minder snel voor verrassingen komt te staan. Omdat u de herlaadbare hoortoestellen gewoon in de oplader kan leggen, hoeft u de batterijen ook niet uit het hoorapparaat te halen. Zeker voor gebruikers met een iets minder vaste hand is dit een uiterst handige oplossing.

2.    Ze zijn eenvoudig op te laden

eenvoudig opladen-hoorapparaatOm uw hoorapparaat op te laden, legt u het toestel gewoon in de lader. Na 4 uur opladen gaat het apparaat vervolgens weer 24 uur mee. Snel even bijladen voor u buitenshuis gaat of geen tijd om het hoortoestel 4u te laten laden? Geen probleem, na een half uurtje is het toestel al genoeg opgeladen om 7 uur mee te gaan. Zo hoeft u niets van de feestvreugde te missen, of bent u nog net op tijd klaar om onverwacht bezoek te ontvangen.

De lader kan gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden. Bent u onderweg naar een concert of op reis met de auto en uw gehoorapparaat valt uit? Er bestaat ook een kabel waarmee u de lader gewoon in de stekker van uw auto stopt en zo uw batterijen in de auto kan opladen. Al na een half uurtje kunt u zonder problemen weer verder genieten van het optreden.

3.    Geen kans op het vergeten van de batterijen

De batterijen van uw hoorapparaat moeten niet vervangen worden, dus hoeft u ook geen extra set batterijen bij te hebben. Hierdoor kunt u die reservebatterijen ook niet vergeten. Geen problemen meer op familiefeesten met een hoortoestel dat uitvalt en niemand die de gepaste batterijen heeft liggen.

Geen last meer in de auto, op het werk of op bezoek bij familie of vrienden. U laadt uw batterijen een half uur –of langer – voor vertrek of voor de komst van uw bezoek nog even op en u bent weer helemaal klaar voor mooie uren vol activiteiten. De batterijen schakelen zich namelijk vanzelf in wanneer u uw hoortoestel uit de oplader haalt.

4.   Het geluid past zich aan aan uw omgeving

herlaadbare hoortoestellen-aanpassing omgevingWaar u ook bent, of het nu rustig thuis is, op het werk, op een familiefeest of op een concert: onze herlaadbare hoortoestellen passen zich steeds perfect en naadloos aan aan uw omgeving. En dat terwijl een uiterst heldere en optimale geluidskwaliteit wordt gegarandeerd. Bovendien kunt u uw oplaadbare hoortoestel aansluiten op externe toestellen zoals een tv of telefoon om de prestaties nog te versterken. Zo kan u opnieuw genieten van alle mooie klanken van het leven. Amplifon zorgt er zo voor dat u zo min mogelijk last heeft van uw gehoorverlies en bezorgt u met haar herlaadbaar hoortoestel een heel aangename luisterervaring. 
 

5.    U kunt ze gratis en vrijblijvend testen

Amplifon biedt u de kans om gratis en vrijblijvend deze nieuwe generatie herlaadbare hoortoestellen te testen. Hiervoor beginnen we met een gratis hoortest om te bepalen wat uw specifieke noden zijn. De Amplifon 360 hooranalyse gebeurt in 2 fases. Eerst voert u een gesprek met een van onze audiologen om te kunnen kaderen waar uw gehoor dagelijks mee te maken krijgt. Indien nodig volgt de hoortest die uw gehoor test op verschillende aspecten. Zo weten onze audiologen precies welke gehooroplossing het best voor u werkt. Nadien kunt u uw herlaadbare hoortoestel gedurende 14 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen.

Heeft u nog vragen over ons herlaadbare hoortoestel? Of wilt u het hoorapparaat graag eens uittesten? Maak dan een afspraak met uw plaatselijk Amplifon hoorcentrum. Onze audiologen helpen u graag verder.

New Call-to-action

Topics: hoortoestellen, product, hoortoestel

Meest gelezen

Wat wil je vinden?